Aanmelden

Aanmeldingsformulier Oranjeklassieker 2019
Welkom bij het aanmeldingsformulier van de Oranjeklassieker van Krimpen Klassiek. Met dit formulier kunt u zich opgeven voor gratis deelname aan de Oranjeklassieker op 27 April 2019. Met het invullen van dit document accepteert u de algemene voorwaarden van de organisatie voor deelname aan dit evenement. De voorwaarden worden bij de uitnodiging bijgevoegd.
Het komt erop neer dat u de organisatie vrijwaart van welke aansprakelijkheid dan ook, geheel voor eigen rekening en risico deelneemt en u zich aan de verkeersregels houdt gedurende het evenement en tijdens de rondrit. Tevens volgt u de eventuele aanwijzingen van de politie, verkeersregelaars en organisatie.

Wilt u zich aanmelden? Vul dan hieronder svp achtereenvolgens per voertuig in uw Achternaam, Voornaam, Adres met postcode en woonplaats, email, telefoonnummer, merk en type voertuig, bouwjaar voertuig, kenteken voertuig en kleur.

Mocht het invullen niet lukken, stuur ons dan een email naar krimpenklassiek@gmail.com met de bovengenoemde gegevens. Tot 27 April!

*Vereist
E-mailadres *
Je e-mailadres
De 20e Oranjeklassieker!
Voornaam *
Jouw antwoord
Achternaam *
Jouw antwoord
Straat, huisnummer, woonplaats *
Jouw antwoord
telefoonnummer
Jouw antwoord
Merk voertuig *
Jouw antwoord
type voertuig *
Jouw antwoord
kenteken *
Jouw antwoord
kleur *
Jouw antwoord
Bouwjaar *
Jouw antwoord
Verzenden
Verzend nooit wachtwoorden via Google Formulieren.
Deze content is niet gemaakt of goedgekeurd door Google. Misbruik rapporteren - Servicevoorwaarden - Privacybeleid